Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от marin_mv Покажи съобщение
    Ако е от частно лице или проверете как от българската си карта може да изтеглите по-голяма сума от банкомат в Германия, или носете парите със себе си и изиграйте сценка, че ще теглите от банка след като всичко е договорено. Обратния вариант, частно лице да се усъмни, че го мамите с фалшиви пари ако му думнете една пачка 5-6000 Евро също е възможен. Дано съм бил полезен.

Да допълня една идейка и аз към препоръките на колегата.Не е нужно да носите в себе си всичките пари в брой.След оглед на колата и пробно каране,може да капарирате за около седмица,като му дадете на продавача 100-200-300 евро капаро(зависи как ще се разберете).Ако е търговец то той ви дава квитанция за капарото и пише до кога колата е запазане за вас.След като се разберете по какъв начин да стане плащането(в брой или банков превод),то тогава продавача приспада даденото от вас капаро от спазарената цена за колата.По този начин имате няколко дена на разположение да извършите банковия превод или да ви изпратят парите в брой до Вас.От частно лице също става по подобен начин.Важно е да не се бърза.По този начин досега съм купил 4 коли и всичко си беше наред

Сега,относно за хората,които доволни търкат ръце,че идва време за закупуване на по-евтини дизелови коли от немско,мога да каже едно- Не сме само ние българите техни клиенти.Има доста румънски,сръбски,полски и други купувачи,та цената на тези коли няма да "падне" току-така драстично.Както писа по горе колегата,има хора ,които си карат още с Евро 2,3,4 колите.Забраните влизат и ще влизат за големите населени места-дали частично за дадени улици/булеварди,дали изцяло това решава местния съвет на населеното място.Примерно в населеното място в което се намирам аз,дори не е въведено зона с зелено ограничение за движение на коли с Евро2 и 3.Такива градчета и села изобщо не са малко.

Comment

• Първоначално публикувано от Scrapera Покажи съобщение
      Ето това е да си супер малоумник
      Да върнеш колата на 147 000км, и да пуснеш в обявата огромна снимка на прегледа, че е минала преди 1г. на 208 000.

Прегледът не е показателен, там винаги завишават пробега. И моята я натовариха с 50-60 хиляди, а и старата Мареа също. Освен това, докато търсех, попаднах на една купувана от Ауто Италия и и проверих историята. Изглеждаше си на вероятни 140К, но по преглед беше на 230К. Не знам защо го правят, но винаги надписват.
      Shit happens, sometimes...

Comment

• Първоначално публикувано от Scrapera Покажи съобщение
        Ето това е да си супер малоумник
        Да върнеш колата на 147 000км, и да пуснеш в обявата огромна снимка на прегледа, че е минала преди 1г. на 208 000.

В cars е правилния скрийншот, тоя не е от тая кола, на мръсотията по бронята се отличават другите цифри.

Comment

• Понякога, дори най-добрата кола да намеря, ако подавачът е неграмотен/измамник -----> ми няма да я купя. Не трябва да ги храним тия
          '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
          Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Колата е моя, вместо да си чешете езиците има телефон в обявата може да ми звъннете. Колата дойде на тия километри и на преглед през 2017 пише, че е била 134.

П.С В мобилето съм качил погрешка данни за друга кола. Това е за нея.

Attached Files
            Last edited by mboge; d.m.y г., 14:51.
            Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

• Първоначално публикувано от batproho Покажи съобщение
              Не знам дали е форумна, но с това Евро 5, си е чиста измама...
              Колега, моята е 2.0 JTDm и е Евро 5, пише го и в талона на колата.
              Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
                Колега, моята е 2.0 JTDm и е Евро 5, пише го и в талона на колата.
                Въпросната обява е за 2.4, който е евро 4.

Comment

• ОК, моя грешка.... Понеже се обсъждаше и една 2.0 и съм се объркал
                  Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Като се дават 9000лв. поне да беше фейсова!!!
                    Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

• Някой да знае нещо за тази кола, мой приятел се интересува.
                      https://m.cars.bg/c2976446
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Здравейте,

някой да е имал шанса да погледне тази Брера?

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...4&slink=aafebz

И какво мислите като цяло за обявата?

Мерси.

Comment

• Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
                          Като се дават 9000лв. поне да беше фейсова!!!
                          А после още 2000 за стягане и обслужване ??
                          Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от ndiggity Покажи съобщение
                            Здравейте,

Мерси.
                            Не съм виждал колата, но се сетих кой я продава - собственикът на този сайт.
                            https://alfaromeobg.com/2017/04/24/%...8%D0%BA%D0%B0/
                            Запознах се с него преди няколко години, направи впечатление на много точен.
                            Изглежда и доста педантичен по поддръжка на колите си.
                            Естествено, огледай колата внимателно, все пак, имала е и други собственици.
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Здравейте!
                              Случайно някой от София, да е виждал или да знае нещо повече за този автомобил: https://www.cars.bg/offer/c3035813#comment ..?
                              Понеже съм от Бургас и да се вдигам така на сляпо до София, няма да е много приятно.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V & Fiat Bravo 1.9JTD GT

Comment

• Първоначално публикувано от ndiggity Покажи съобщение
                                Здравейте,

Мерси.
                                Колега, аз съм я виждал на живо и съм си говорил със собственика 1-2 пъти. Колата отвън изглежда доста запазена и на място като съм я чувал работи добре. Последно като го видях си регулираше фаровете
                                2005 156 1.9 JTD 115
                                2004 GT 2.0 JTS 165

Comment

Working...
                                X